Brug dig selv i markedsføringen

Det tøj, jeg designer, er udtryk for min egen stil. Der er en tæt sammenhæng mellem mig og tøjet, og det skal min markedsføring afspejle. Derfor er jeg meget synlig på Facebook og Instagram, hvor jeg er i tæt dialog med mine kunder, fx kan jeg spørge dem til råds om en farve,”.

Tag en uddannelse

Nogle kan klare den uden formel uddannelse eller med et par kurser, men for mig har det været gavnligt at lære håndværket og få et netværk på Håndarbejders Fremme, der i dag hedder Tekstilformidleruddannelsen og ligger på Campus Carlsberg. Jeg har også lært om at starte virksomhed og lave kollektioner fra start til slut,”.

Start din virksomhed under studiet

Det er der, du har SU og et netværk i form af medstuderende og undervisere. Du er også vant til at ’leve på en sten’ – og du kan skrue op for virksomheden, når du er færdiguddannet,”.

Vær rustet til vokseværk

Jeg har heldigvis fået vanvittigt travlt, fordi jeg har fået mange flere kunder. Hvis man skal følge med efterspøgslen, bliver man nødt til at træffe nogle nye valg. Jeg har fx investeret i “sparring” hos en ekspert, der har hjulpet mig med at blive bedre til at styre min tid og optimere alle processer. Jeg står også over for at skulle lægge en del af produktionen ud til en systue i udlandet,”.

Tro på dig selv og dit design

Mange er usikre og tør ikke gå selvstændig. Men tror på, at hvis du selv tror på det, så gør andre det også,”.

 

INFO OM MIG

Det kan godt være en smule akavet at stå foran kameraet, men jeg syntes det er en god måde at starte ud på. Det bliver ikke mere personligt, du kan selv vise tøjet, så det fremstår bedst mulig og er samtidig en nem og billig måde at starte ud på 🙂